PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DARI RUMAH SECARA SAMBILAN/ SEPENUH MASA
PENDAPATAN YANG LUMAYAN
ASSALAMUALAIKUM / SALAM SEJAHTERA
TERIMA KASIH DIATAS TINDAK BALAS ANDA TERHADAP IKLAN KAMI. UNTUK ITU KAMI MENAWARKAN BEBERAPA JENIS PROGRAM SERENTAK BAGI ANDA YANG MEMERLUKAN PEKERJAAN DI RUMAH. PROGRAM-PROGRAM INI HANYALAH DILAKUKAN DARI RUMAH ANDA SENDIRI DAN MAMPU MANGHASILKAN PENDAPATAN YANG LUMAYAN.
Kos kehidupan semakin meningkat?                                                                        
Gaji anda tidak mencukupi?
Ingin mengubah kehidupan anda?
Inginkan kehidupan yang lebih selesa?
Ingin menambah pendapatan?
Inginkan kerja sambilan dari rumah?
TAK PERLU BIMBANG!!! KAMI DISINI SEDIA MEMBANTU ANDA.
KERJA PADA BILA-BILA MASA DARI RUMAH ANDA SENDIRI PADA MASA LAPANG.
Sekiranya anda sedang tercari-cari sumber pendapatan tambahan untuk menampung
kos kehidupan yang semakin meningkat, maka haruslah anda meneliti tawaran kami.
PAKEJ 1 : RM50

P 1 : MEMASANG BARANG KEPERLUAN HARIAN
P 2 : KERJA-KERJA PERKERANIAN / PEMUATAN SAMPUL SURAT
P 3 : SISTEM KEWANGAN KEUSAHAWANAN
*FREE BUKU 'LIFE FREEDOM' DAN 'RAHSIA DAN CARA UNTUK MENJADI KAYA'
( TIDAK PERLU INTERNET UNTUK BEKERJA)


PAKEJ 2 : RM25

• PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DARI RUMAH SEBAGAI AGEN PENGIKLANAN DATA.  (MEMERLUKAN INTERNET DAN EMAIL)


P1 : MEMASANG BARANG KEPERLUAN HARIAN

Ramai yang telah berjaya dan kini mendapat upah yan tinggi hasil kerja mereka. Anda bila lagi? Mahukah anda mengikuti jejak mereka? Jika mahu, bacalah penerangan ringkas dari kami.
Tahukah anda, di seluruh dunia terdapat banyak syarikat-syarikat perkilangan yang mengupah pekerja sambilan yang hanya bekerja di rumah sendiri. Ramai tidak tahu kerana mereka tidak mendapat maklumat yang cukup untuk mengesan syarikat perkilangan manakah yang menawarkan program kerja seperti itu. Anda bertuah kerana menghubungi kami untuk mengubah cara hidup anda yang mungkin kesempitan wang. Dengan cara bekerja sambilan di rumah anda sendiri, anda mungkin dapat menambah sedikit pendapatan isi rumah. Untuk itu, kami bertungkus-lumus menyelidik ribuan buah syarikat perkilangan yang boleh melantik pekerja sambilan atau sepenuh masa yang bekerja hanya dari rumah sendiri, dimana kesemua peralatan dan keperluan untuk bekerja dibekalkan oleh syarikat perkilangan tersebut.
Senarai syarikat-syarikat itu telah kami bukukan untuk keperluan anda yang berminat bekerja dirumah sendiri. Ada sesetengah syarikat yang meminta agar anda sendiri mengambil barang-barang itu dikilang mereka, tetapi ini akan menyusahkan anda. Lantas, syarikat perkilangan seperti ini akan kami buang dari senarai yang terdapat dalam buku kami itu. Ini bermakna, senarai syarikat perkilangan yang kami ada ialah syarikat yang benar-benar mahu membantu dan tidak mahu menyusahkan anda untuk mangambil barang-barang itu di kilang mereka. Nyata sekali, mereka sendiri akan menghantarnya kepada anda dan mengambilnya setelah siap.
Anda tidak perlu risau dimana anda tinggal. Asalkan anda ada alamat tempat untuk menbuat kerja. Itu sudah memadai. Barang akan dihantar terus ke tempat anda. Sungguh mudah. Contoh kerja dan barangan adalah seperti membungkus belon mengikut bilangan kedalam plastic yang disediakan, melekatkan pelekat warna pada kiub untuk permainan kanak-kanak, membuang lebihan plastik pada anak patung atau botol plastic menggunakan pisau, melekatkan label pada botol plastic, memasang baju untuk anak patung, kerja-kerja sulaman dan beratus-ratus kerja terdapat dalam senarai buku kami itu.
Untuk mendapatkan senarai penuh jenis kerja dan syarikat yang menawarkan kerja tersebut, anda dinasihatkan membeli buku ‘No 1 Home Opportunities’ , terbitan kami yang dipasarkan dengan harga RM25.00 sahaja.

P2 : KERJA-KERJA PERKERANIAN/ PEMUATAN SAMPUL SURAT

Anda akan menerima purata 30sen untuk setiap surat yang anda isikan dan kembalikan. Sungguh mudah. Sesiapa juga dapat melakukan kerja ini.
Kami menawarkan program penghasilan wang yang dipercayai unik dan tiada setandingnya. Memperolehi RM1000.00 apabila bekerja di rumah pada masa lapang. Apakah kenyataan ini menarik minat anda? Sekiranya anda sedang tercari-cari sumber pendapatan tambahan untuk menampung kos hidup yang semakin meningkat, maka haruslah anda menelitikan tawaran kami ini.
Bagaimana program ini dijalankan? Anda cuma perlu mengikuti arahan mudah seperti yang ditentukan dalam program. Anda tidakl perlu menyediakan alamat atau menanggung kos setem. Sampul surat, setem, nama, dan alamat akan dibekalkan kepada anda. Anda Cuma perlu isikan dengan bahan-bahan yang dibekalkan dan anda akan dibayar 30 sen bagi setiap sampul surat yang anda pos. Sekiranya dalam sehari anda berjaya megepos 100 surat, ini bermakna pendapatan anda pada hari itu adalah RM30. Cuba bayangkan jika 30 hari. Anda akan memperolehi RM900. AMAT LUMAYAN.
Ada sesetengah agen yang berjaya mengepos 200 surat dalam sehari dan pendapatan mereka mencapai RM1800 sebulan. Kesemua agen diberi jaminan bahawa tiada bahan yang terlarang seperti bahan lucah. Ini bermakna ia sah di sisi undang-undang. Dengan program ini, anda masih bebas untuk melakukan kerja-kerja harian anda kerana anda tidak terikat dengan mana-mana orang atasan, anda pos surat, anda dapat imbuhan. Konsep mudah ini membolehkan ramai agen yang berjaya tanpa tekanan.
Tiada perkataan ‘TIDAK’ kerana program ini telah diuji secara menyeluruh di pasaran dan terbukti membawa hasil seperti yang telah kami sebutkan. Kami membekalkan bahan-bahan yang diperlukan dan anda boleh bermula serta-merta. Arahan dan panduan kami adalah jelas untuk difahami. Justeru itu, anda tidak akan menhadapi masalah untuk mengaut keuntungan. Anda bekerja dengan penuh keselesaan di rumah sendiri. Menggunakan masa secara bebas dan pendapatan anda tidak terhad. Penglibatan anda keseluruhannya hanya melalui pos. HANYA RM30 SAHAJA

P3 : SISTEM KEWANGAN KEUSAHAWANAN

Terlebih dahulu salam perkenalan kami ucapkan, sukacita dimaklumkan kami benar-benar prihatin dan ingin membantu anda keluar dari kemelut kewangan sebagaimana yang banyak kepada 80% manusia di atas muka bumi ini. Tentu sahaja anda ingin tahu caranya untuk menyelesaikan masalah ini. Kami akan bantu anda dengan cara yang mudah. Cara yang mana ada kerja ada gaji. Bukannya satu penipuan seperti kebanyakan sistem yang menjanjikan kekayaan tanpa berusaha, itu karut semata-mata. Sistem ini mampu mengubah hidup anda. Sistem ini dijamin keberkesanannya. Ini bukan skim cepat kaya, surat berantai, insurans atau jualan langsung. Ia adalah sistem kewangan keusahawanan yang tidak memerlukan modal dan waktu kerja berjam-jam lamanya. Ia Cuma sambilan dari rumah. Sistem ini sah di sisi undang-undang.  Dalam sistem ini anda boleh menetapkan berapa pendapatan yang anda mahukan setiap bulan. Jika pendapatan anda RM500 sebulan, kami rasa melalui sistem ini anda boleh mendapat sehingga RM1000 wang tambahan. HANYA RM20.00 SAHAJA.
PAKEJ 2 : PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DARI RUMAH SEBAGAI AGEN PENGIKLANAN DATA

Dengan mendaftar sebagai Ajen Pengiklanan Data, anda hanya perlu:-

1.     Memproses pengiklanan data pelanggan yang dihantar melalui email anda,
2.     bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dll,
3.     bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual sendiri),
4.     menghantar email,

Jumlah dan cara pembayaran
 Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses pengiklanan data sebanyak 10 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak:
  10 data pengiklanan X RM30 per data = RM300 seminggu!
HANYA RM30!!
PROMOSI KAMI SEKARANG: 
PAKEJ 1: RM50

P1  : MEMASANG BARANG KEPERLUAN HARIAN
P 2 : KERJA-KERJA PERKERANIAN / PEMUATAN SAMPUL SURAT
P 3 : SISTEM KEWANGAN KEUSAHAWANAN
*FREE BUKU 'LIFE FREEDOM' DAN 'RAHSIA DAN CARA UNTUK MENJADI KAYA'
( TIDAK PERLU INTERNET UNTUK BEKERJA)

PAKEJ 2:  RM25
AGEN PENGIKLANAN DATA
: PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DARI RUMAH SEBAGAI AGEN PENGIKLANAN DATA. (MEMERLUKAN INTERNET DAN EMAIL)
PAKEJ 3 : RM65
: PAKEJ 1 + PAKEJ 2